Capsule wardrobe или в превод „Универсален гардероб“ е удобен, устойчив и практичен в ежедневието ни, особено за хората които нямат време сутрин да подбират тоалетите си. Ние лично имаме малко по-различна представа за него и нямаме търпение да ви я представим. Избирането на няколко ключови дрехи е трудно, но сме тук именно да ви помогнем с тази задача. Нека да започваме:

1.    Новият вид „кльч“

Във времена, когато гледаме да оптимизираме нашите гардероби, вместо да ги разширим, има смисъл, че една от най-приветливите чанти за този сезон е чантата клъч. Този огромен тренд - създаден от Bottega Veneta, Khaite и Loewe - се предлага в меки маслени стилове, които са проектирани да се прибират неотлъчно под ръката. По традиция клъча се счита за вечерна чанта и макар че тези дизайни правят перфектното допълнение към копринените изделия и изцяло черните ансамбли, техните щедри пропорции означават, че те също са лесен начин да добавите моден ръб към ежедневието си.


Снимка: Bottega Veneta

2.    Блейзер/Сако

От офис униформа до абсолютен хит в градската мода, няма да видите скоро сакото да излезе от мода, а колкото се може повече негови вариации. Вижте нашите предложения:


Купи от тук:


Купи от тук:


Купи от тук:

Купи от тук:


3.    Сандали, които почти не се забелязват


Сандалите на този сезон ни остават малко за въображението, но пък се комбинират с всичко. Къси панталони, къси рокли, деним. Да, да и да!

4.Боди или топ в черен и бял цвят

Миналата година като че ли наблюдавахме едно огромно завръщане на бодито в един цвят, удобни и стилни. Особено любими за комбинация с долнища висока талия.

 

Купи от тук:


Купи от тук:


5.Малка черна рокля

Вечна класика и няма как да не ви отива, независимо от формата на тялото. Тя идва в хиляди варианти и ви е най-добрия приятел за излиза през вечерта, особено през лятото!


Купи от тук:


Това бяха от нас малко примери за вдъхновение, надяваме се сме ви били полезни.

 

xoxo,

 

Melissa