Най-горещите модни тенденции за 2020 година 


Макар и лятото да започна по-късно, с различни очаквания от това, което си пожелахме за тази година, ни предостави достатъчно време за размисъл. Сега ще ви отнесем в модния свят, който този сезон определено е  носталгичен и вдъхновяващ. Избрахме седем на брой тенденции, които наблюдаваме на модния подиум, както и в градския моден стил. 


 1.Големи чанти 

Да, макар че миналата година нямаше някой, който да не е видял разновидностите на малките, дори макро чанти, тази година отново се завръщат любимите ни ежедневни чанти тип “торба”, в който както се казва една жена “побира ежедневието си вътре”. Практични, красиви и лесни за съчетание.  


 Lou on Instagram: “Do you like big bags or small/mini bags? I love and need both in my life but honestly there are some super extra mini bags to be even…”v

Source: Pinterest


2.НЕУТРАЛНИ ЦВЕТОВЕ  

Бежовото, бялото или всякакви подобни техни нюанси, са далеч от скучното и обикновеното, даже бихме казали че са доста елегантни и най-важното лесни за съчетание.  Тях можем да носим всеки ден, в различни съчетания и никой дори не би забелязал, че се повтарят.  Модна препоръка: Съчетайте бежoв топ или връхна дреха, с бяло или черно долнище/пола и завършете тоалета със златен цвят аксесоари. 


                   Купи ризата от тук

                  Купи полата от тук

3.Класика в жанра - дънки + бяла тениска 

Това може и да не ви се струва като моден тренд, но е един от тоалетите, на които залагат много супер модели в ежедневието си, като всеки добавя някакъв акцент като цветна чанта или нестандартен аксесоар. 

Get the jeans for $148 at shop.nordstrom.com - Wheretoget

 


4.Сатен, сатен, сатен... Кой каза, че може да се носи само вечер? 

Рокля или пола от сатен, пристегната с черен колан с катарама и рокерско кожено яке е тоалет, който е подходящ за неделен брънч или вечеря навън.  


             Купи роклята от тук


5.Деним без ограничения. 

Деним върху деним, или дънкти тип бойфренд, съчетани с топ или риза загащена в тях, цветен или неутрален блейзер е новия костюм за ежедневието ни.  

The Best London Fashion Week 2019 Street Style Trends: Jeanette Madsen wears patchwork denim cropped jacket with oversized jeans

Source:Pinterest

6.Носталгията по 70-тте години. 

Костюми с прави панталони, миди рокли с колан на кръста, дрехи с обем и различни по форма деколтета, деним роклите и панталони с широки крачоли са едни от характерните за модата от 70-те години на миналия век. 


 

                   Купи от тук


7.Дантелени рокли 

Вечна класика, никога не излизаща от мода. Дантелата, нейната лекота и ефирност, са идеалните характеристики на рокля в шикозен бохо стил, една от любимите на звезди като Кейт Мос, Сиена Милър, Никол Ричи. Без значение дали е черна или бяла, дълга или къса, по тялото или свободна,  тя е перфектна за романтична вечеря на морето, разходка навън или дори като плажна туника.  


             Купи роклята от тук