От плажа на бара – дантела, бамбук и една сламена шапка“

 

Септември е тук и почти виждаме средата му, а лично ние го свързваме с последна почивка на морето и ново начало, било то на учебна или работна година. Сега ще ви представим една страхотна визия за вече по-прохладните септемврийски дни, с която ще бъдете стилни на плажа, а защо не и в града?

Най-готините почивки са тези, в които се прибираме в хотела, само за да поспим няколко часа. Будни цяла нощ, танцувайки под звездите и опитвайки различни коктейли в менюто, същевременно изглеждащи съвършено! Идилия, нали?

Вдъхновението ни за това ще бъде така наречения „from beach to bar style“ или как да постигнем едновременно плажна и парти визия.

Да си представим следния сценарий, сутрин отивате на плаж, през деня сте се отдали на почивка и релакс, студено фрапе и освежаващи напитки, но вечерта същия този уют се превръща с лятно парти, с хубава музика и много настроение. Е, има ли начин да превърнете плажната туника в рокля за парти, отговорът е ДА! Подбрали сме няколко рокли и аксесоари, които смятаме че са перфектни за подобни поводи. Първо ще разгледаме най-основната част – дантелената рокля, да тя е супер универсална и макар да има огромна слава в сватбите и официалните събития, тук е не по-малко подходяща!


Купи от тук

За да придадете по-небрежен стил, съветваме да комбинирате с аксесоари, в които има дърво, слама (шапки, колани) като акцент и нежни бижута. Освен красиви и ефектни, са леки и удобни за носене, което ви позволява безпроблемно движение.


Купи от тук

Гримът може да е минимален на очите, но бронзант и хайлайтер са абсолютно задължителни, особено за “golden hour”

снимки… Любимите ни!


Косата отново небрежна, препоръчваме да се снабдите със спрей за коса с морска сол, прави чудеса след цял ден на плаж!

Последния компонент от стайлинга ни е бамбуковата чанта, която виждаме вече от няколко години да е супер хит. Стилна, тренди и учудващо побираща доста неща. Практичност и стил.


Купи от тук

Бъдете дръзки и експериментирайте с модата, помнете че правила няма. 

 

xoxo,

 

Melissa